'Kız Kardeşim' Online Eğitimleri Sona Erdi

'Kız Kardeşim' Online Eğitimleri Sona Erdi

Çanakkale Belediyesinin de işbirliği ile gerçekleşen ve kadınların girişimcilik alanındaki farkındalıklarının artması, kişisel finansal kaynaklarını doğru yönetmeleri gibi konular ile bilgi teknolojileri hizmetlerini doğru kullanmaya yönelik destekleri içeren Kız Kardeşim Projesinin online eğitimleri sona erdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye iş birliği ile düzenlenen ve üç hafta süren Kız Kardeşim Online Eğitimleri kapsamında Bireyler İçin Finansal Bilinç, Dijital Dünyada Güvenlik ile Mobil Fotoğrafçılık ve İnternet Reklamcılığı konuları işlendi. Çanakkale Belediyesinin de işbirliği ile gerçekleşen ve 15-55 yaş aralığındaki kadınlara yönelik düzenlenen eğitimlerde Habitat Derneği eğitmenleri tarafından bilgi paylaşımları gerçekleştirildi.