Çocuk Kültür Evi Çevrim İçi Paylaşım Programı Başlıyor

Çocuk Kültür Evi Çevrim İçi Paylaşım Programı Başlıyor

Çanakkale Belediyesi bünyesinde 2016 yılından bu yana kentte yaşayan bütün çocuklara hizmet verme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, pandemi önlemleri kapsamında yeni dönemine çevrim içi paylaşım içerikleriyle hazırlanıyor.

Salgının çocuklar ve aileler üzerindeki olası olumsuz etkilerinin azaltılmasına katkı sunmak amacıyla başta üyeleri olmak üzere, hedef kitlesinde olan tüm çocuklara ve ebeveynlerine yönelik olarak özel çevrim içi içerikler hazırlayan Çocuk Kültür Evi, bu kapsamda hazırladığı programı 5 Ekim 2020 tarihinden itibaren paylaşıma açıyor.

Çocuk Kültür Evi'nin sosyal medya hesapları üzerinden hafta içi her gün paylaşılacak programın içeriğinde kitap ve film tanıtımlarından evde maker atölyesine, neşeli sözlükten makale paylaşımlarına, evde yazar sohbetlerinden çocuk haklarına, evde bilim atölyesinden ilham veren portrelere kadar farklı disiplinlerden birçok içerik yer alıyor.