T.C. Çanakkale Belediyesi

Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı


-
+
Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan Son Yolculuğuna Uğurlandı


İdlib Harekat Bölgesinde rahatsızlanan ve tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit olan 47. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Sezgin Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan için Hastane Bayırı Şehitliği'nde düzenlenen törene Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal,Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, izolasyon sürecinde bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı temsilen Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Evren Yalçın, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, kent protokolü, askeri erkan, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın naaşı dualar eşliğinde defnedildi.

Çanakkaleli şehidimiz Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'a Allah'tan rahmet, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun.