Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kıran Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kıran Son Yolculuğuna Uğurlandı

Giresun’da meydana gelen sel felaketinde yaşamını yitiren Şehit Jandarma Uzman Çavuş Onur Kıran, Eceabat Mezarlığında düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

24 Ağustos 2020 Pazartesi günü düzenlenen cenaze törenine, şehidin babası Müjdat, annesi Filiz ve ağabeyi Umut Kıran, Vali İlhami Aktaş, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Belediye Başkanvekili M. İrfan Mutluay, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ak Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli ile askeri ve sivil protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Uzman Çavuş Kıran'ın naaşı, cenaze namazının kılınmasının ardından okunan dualar ile birlikte toprağa verildi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Onur Kıran’a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.