Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Kurban Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Kurban Bayramı Mesajı

Birlik ve beraberliğin en güzel sembollerinden olan bayramlarımız sevginin, dostluğun, barışın ve kucaklaşmanın en güzel örneklerini barındırır. Ancak içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde maske ve genel hijyen kuralları ile hayatımızın bir parçası haline gelen sosyal mesafe, bayram ritüellerimize de etki etmiştir. Bu nedenle hem kendimizi hem de toplum sağlığını korumak adına rengarenk bayram günlerimizde de sosyal mesafeye dikkat etmemiz çok önemli.

Bu duygu ve düşüncelerle; gelecek sağlıklı günler için aramızda sosyal mesafe olsa da kalplerimizin bir olduğu Barışın Kenti Çanakkale’deki tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor, nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlara yeniden bir arada erişebilmeyi diliyorum.

Saygılarımla

Ülgür Gökhan