T.C. Çanakkale Belediyesi

Yenilenen Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri Kentlilerimizin Hizmetinde


-
+
Yenilenen Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri Kentlilerimizin Hizmetinde


Bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik uzun yıllardır kentte hizmet veren Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri yenilendi. Kabinleri kullanmak için gerekli olan kişiye özel giriş kartları ise Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünden edinilebilecek.

Kordon boyunda Golf Çay Bahçesi önü, Halk Bahçesi'nin Kordonboyu giriş kapısı ile Cumhuriyet Meydanı olmak üzere kent merkezinde üç farklı noktada yer alan kabinler, anne ve babaların sokağa çıktıklarında bebeklerinin temel ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılamaları için uzun süredir hizmet veriyor.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 20 Temmuz 2020 Pazartesi tarihinde gerçekleşen çalışma ile kabinler, yenilenen yüzüyle hizmete sunuldu. Kabinlerde yine koltuk, alt açma masası, klima gibi malzemeler yer alırken, ayrıca engelli bireylerimiz de unutulmayarak kabinlere engelli aracı akü şarj ünitesi de eklendi.

Öte yandan yenilenen kabinlerin kullanım kartları da kişiye özel olacak. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünden alınacak olan kartlarda kişiye özel şifre uygulaması bulunacak. Kabinlerin kullanım kartının temini ve detaylı bilgi için Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne 444 17 17 / 1125-1126 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.