Maske ve Eldivenlerimizi Atık Kutularına Atalım!

Maske ve Eldivenlerimizi Atık Kutularına Atalım!

Çanakkale Belediyesi, salgın hastalık riski nedeni ile kent yaşamının olumsuz etkilenmemesi amacı ile aralıksız olarak sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor.

Koronavirüs salgınına karşı verilen mücadelede alınan önlemler kapsamında, Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kullanılmış maske ve eldivenlerin atılması için hazırlanan atık kutularını Belediye Hizmet Binaları ile Pazar Yeri giriş ve çıkışlarına yerleştirdi.

Salgın hastalık riski ile mücadelede kentlilerimizin de bizlere destek vermesi amacı ile kullanılmış olan maske ve eldivenlerin özel hazırlanan atık kutularına ya da bir poşette 72 saat beklettikten sonra çöp kutuları ve konteynerlerine atmalarını önemle rica ederiz.