Mobil Vezne Aracımız Dardanos'ta Hizmet Vermeye Başlıyor

Mobil Vezne Aracımız Dardanos'ta Hizmet Vermeye Başlıyor

65 yaş üstü kıdemli hemşerilerimiz ve sağlık, engellilik, hareket kısıtlılığı gibi nedenlerle evden çıkamayan hemşerilerimiz için verdiğimiz mobil vezne hizmetimize, Dardanos’ta sabit mobil vezne hizmeti ile devam ediyoruz.

1 Temmuz 2020 Çarşamba günü başlayacak olan hizmet kapsamında, Çarşamba ve Cumartesi günleri su yükleyebilir, Belediyeye ait her türlü ödemenizi yapabilirsiniz.

65 yaş üstü kıdemli hemşerilerimiz ve sağlık, engellilik, hareket kısıtlılığı gibi nedenlerle evden çıkamayan hemşerilerimiz 444 17 17 nolu Çağrı Merkezimizi arayarak veya 0533 703 07 03 nolu Whatsapp Hattımızdan bize ulaşarak, evlerinden çıkmadan hizmetten yararlanabilir.

Mobil Vezne Aracımız, Çarşamba ve Cumartesi günleri 09.00-16.30 saatleri arasında Dardanos Migros yanında hizmet verecektir.