Edremit Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nden Başkan Gökhan'a Ziyaret

Edremit Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nden Başkan Gökhan'a Ziyaret

Edremit Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği Yönetimi, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Edremit Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı ve Edremit Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Güven, Edremit Belediye Meclis Üyesi ve Birlik Meclis Üyesi Metin Aktaş, Birlik Müdürü Engin Keskin ve Birlik Danışmanı Ertaç Güçlü'yü meclis salonunda ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, birlik çalışmaları ve projelerine ilişkin bilgi alırken, Çanakkale Belediyesi'nin kooperatifçilik alanında sürdürdüğü çalışmaları anlattı. Güncel konulara ilişkin sohbet ile devam eden ziyaret sonunda yönetim üyeleri, Başkan Gökhan'a birlik çatısı altında üretilen doğa ürünlerim takdim etti.