MSÜ Sınavı Öncesinde Okullarda Kapsamlı Temizlik ve Dezenfeksiyon Çalışması Gerçekleştirildi

14 Haziran 2020 Pazar günü gerçekleşecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ) öncesinde okul binalarında kapsamlı temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yürütüldü.

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında dezenfekte ve temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu doğrultuda, 14 Haziran 2020 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ) öncesinde de adayların sınava huzurlu ve güvenli bir şekilde girmeleri adına sınav yapılacak okul binalarında kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışmaları yürütüldü.