Başkan Gökhan, Yerel Yönetim Zirvesine Konuşmacı Olarak Katıldı

Başkan Gökhan, Yerel Yönetim Zirvesine Konuşmacı Olarak Katıldı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Özelkalem Dergisi tarafından, bu sene Koronavirüs salgın hastalık riski nedeniyle dijital ortamda düzenlenen Yerel Yönetim Zirvesinde “Akıllı Kent Sistemleri” başlığında konuşmacı olarak yer aldı.

Belediye başkanlarının kentlerine dair deneyimlerini birbirleriyle paylaşmaları ve başarılı uygulamaların tüm kentlere ilham vermesi amacıyla düzenlenen Yerel Yönetim Zirvesi, 9-12 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Bu kapsamda, 11 Haziran 2020 Perşembe günü Yalova Üniversitesi'nden Prof. Dr. Rafet Bozdağan'ın moderatörlüğünü yaptığı “Akıllı Kent Sistemleri” başlıklı oturumda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da İSBAK A.Ş. Genel Müdürü Esat Temimhan ile birlikte konuşmacı olarak yer aldı.

Yayını izlemek için TIKLAYINIZ