T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan, Yerel Yönetim Zirvesine Konuşmacı Olarak Katılacak


-
+
Başkan Gökhan, Yerel Yönetim Zirvesine Konuşmacı Olarak Katılacak


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Özelkalem Dergisi tarafından, bu sene Koronavirüs salgın hastalık riski nedeniyle dijital ortamda düzenlenecek olan Yerel Yönetim Zirvesinde “Akıllı Kent Sistemleri” başlığında konuşmacı olarak katılacak.

Belediye başkanlarının kentlerine dair deneyimlerini birbirleriyle paylaşmaları ve başarılı uygulamaların tüm kentlere ilham vermesi amacıyla düzenlenen Yerel Yönetim Zirvesi, 9-12 Haziran 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek. Zirve'de Türkiye'den ve yurt dışından belediye başkanları, başkan yardımcıları, akademisyenler, oturum konuları ile ilgili sektörlerden yöneticiler, planlayıcılar, üreticiler ve uygulayıcılar bir araya gelecek.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise, 11 Haziran 2020 Perşembe günü Yalova Üniversitesi'nden Prof. Dr. Rafet Bozdağan'ın moderatörlüğünü yapacağı “Akıllı Kent Sistemleri” başlıklı oturumda konuşmacı olarak yer alacak. 12.00'da başlayacak olan program Özelkalem Dergisinin YouTube hesabından (özelkalem tv) canlı olarak yayınlanacak.