Yazar ve Sanatçı Evi ile Ece Ayhan Kültür Evi Yeniden Hizmete Başladı

Yazar ve Sanatçı Evi ile Ece Ayhan Kültür Evi Yeniden Hizmete Başladı

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında getirilen kısıtlamaların kaldırılmasının ardından Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi ile Ece Ayhan Kültür Evi kentlilerin hizmetine açıldı.

Kısıtlamaların kaldırılması öncesinde Yazar ve Sanatçı Evi ile Ece Ayhan Kültür Evi, belediye ekipleri tarafından dezenfekte edilirken, kentlilerin sağlığını korumak amacı ile de gerekli önlemler alınarak 1 Haziran 2020 Pazartesi günü itibari ile yeniden hizmet vermeye başladı.

Salgın hastalığa karşı alınan yeni kararlar doğrultusunda ayrıca, 9 Haziran 2020 Salı günü hizmete başlayacak olan Çanakkale Seramik Müzesi ve Kent Müzesi'nde de belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Salgın nedeni ile gerekli önlemlerin alınmasına yönelik devam eden çalışmaların yanında müzeler dezenfekte ediliyor.