Yüzyılın Rotası' Yeniden Canlandırılıyor

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarının Bandırma Vapuruyla Samsun’a geldiği rotanın dijital olarak yeniden canlandırıldığı Yüzyılın Rotası etkinliği devam ediyor.

Proje kapsamında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarının 16 Mayıs'ta İstanbul Karaköy İskelesi'nden yola çıkarak 19 Mayıs'ta Samsun'da tamamladığı rota, dijital olarak yeniden canlandırılacak. Ünlü tarihçi ve sanatçılar da anlatımlarıyla bu etkinliğe destek verecek.

Ayrıca, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın da katkı verdiği ve etkinliğe destek sunan Belediye Başkanlarının hep birlikte seslendirdiği Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi de 19 Mayıs Salı günü saat 10.30’da etkinliğin resmi internet sitesinde yer bulacak.

Çanakkale Belediyesinin sosyal medya hesaplarından da eş zamanlı paylaşımları yapılan etkinliğe ilişkin detaylı bilgi için http://www.yuzyilinrotasi.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.