T.C. Çanakkale Belediyesi

Dijital Atölyelerle, Bu Yıl Evde Bayram Var!


-
+
Dijital Atölyelerle, Bu Yıl Evde Bayram Var!


Çanakkale Belediyesi, gelecek sağlıklı günler için bugün evde olan çocuklarımızın 23 Nisan etkinliklerini evlerine taşıyor.

Salgın hastalık nedeniyle içinde bulunduğumuz sosyal izolasyon günlerinde, çocukların 23 Nisan coşkusunu yaşamaları için sosyal medya aracılığıyla çeşitli etkinlikler gerçekleşecek. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırlanan ve Çanakkale Belediyesinin Facebook, Instagram ve YouTube hesaplarından izlenebilecek olan dijital etkinlikler ise şöyle;

*Dijital Origami Atölyesi

İstanbul Oyuncak Müzesi Origami Sanat Eğitmeni Gökçen Atamgüç tarafından 23 Nisan 2020 Perşembe günü 14.00-15.00 saatlerinde gerçekleşecek olan Dijital Origami Atölyesine çocuklar da 8x8 cm beyaz veya renkli kare kağıtlar ve yapıştırıcı ile eşlik edebilecek.

*Dijital Çorap Kukla Atölyesi

Tiyatro Troya ekibi tarafından 23 Nisan 2020 Perşembe günü 15.00-16.00 saatlerinde gerçekleşecek olan etkinliğe, uzun çorap, düğme, makas, mandal, iğne-iplik, renkli kurdele, kumaş parçaları, iki adet pet şişe kapağı, renkli yün iplikler ve yapıştırıcı gibi malzemelerle eşlik edilebilir.

*Dijital Masal Atölyesi

P4C Eğitim Uzmanı Özlem Tavuş tarafından gerçekleşecek olan atölye, 16.00-16.30 saatleri arasında izlenebilir.