Can Dostların Beslenme İhtiyaçları Düzenli Olarak Karşılanıyor

Can Dostların Beslenme İhtiyaçları Düzenli Olarak Karşılanıyor

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Çanakkale Belediyesi, kentteki can dostları da unutmuyor.

Salgın hastalık riski nedeniyle kafe ve lokantaların geçici olarak kapatılması ve çoğu kişinin zamanlarının büyük bir bölümünü evlerinde geçiriyor olması sonucu sokak hayvanlarının artan beslenme ihtiyaçları, düzenli olarak Çanakkale Belediyesi ve gönüllüler tarafından gerçekleştiriliyor.

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sokak hayvanlarının beslenme noktaları artırılırken, Patican Haklarını Koruma Derneği Başkanı Gül Çetin ve dernek üyelerinin de destekleriyle kentin çeşitli noktalarında yer alan beslenme noktalarına düzenli olarak mama bırakılıyor.

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca, kedi ve köpeklerin yanı sıra kordonboyunun daimi misafirleri olan martı ve güvercinleri de besliyor.