Can Dostların Beslenme İhtiyaçlarına Yönelik Çalışmalar Sürüyor

Can Dostların Beslenme İhtiyaçlarına Yönelik Çalışmalar Sürüyor

Çanakkale Belediyesi, coronavirüs salgını tedbirleri kapsamında kentteki can dostları da unutmuyor.

Salgın hastalık riski nedeniyle kafe ve lokantaların geçici olarak kapatılması sonucu sokak hayvanlarının artan beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü de çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda, Muhtarlıklar ve gönüllüler ile mama paylaşımları yapılarak, sokak hayvanlarını besleme noktalarının sayıları ile bırakılan mama miktarları artırıldı. Öte yandan, can dostlarımızın beslenme ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalarda Çanakkale Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarının yanı sıra Patican Haklarını Koruma Derneği Başkanı Gül Çetin ve dernek üyeleri de görev aldı.