Cadde ve Sokaklarda Dezenfeksiyon Çalışmaları Devam Ediyor

Cadde ve Sokaklarda Dezenfeksiyon Çalışmaları Devam Ediyor

Kent genelinde salgın hastalık riskin karşı alınan tedbirler kapsamında aralıksız olarak gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Çanakkale Belediyesi ekiplerince cadde ve sokakların dezenfeksiyonu amacı ile düzenlenen çalışmalar Barbaros Mahallesinde devam ediyor. Ekipler tarafından dezenfektan köpüklü sıvılar ile cadde ve sokakların yanı sıra çöp konteynerleri, kent mobilyaları ve ortak kullanım alanları da dezenfekte ediliyor.

Çanakkale Belediyesi ekipleri tarafından kent genelinde gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarının yanı sıra Şehirler Arası Otobüs Terminali, İtfaiye Binası ve Çanakkale Belediyesi Ek Hizmet Binasında da dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.