Başkan Gökhan'a Destek Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Gökhan'a Destek Ziyaretleri Sürüyor

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 11 Mart 2020 Çarşamba günü Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Gençlik Kolları Yönetimini makamında ağırladı.

İlk olarak İl Genel Meclisi Üyelerini ardından da Merkez İlçe Gençlik Kolları Yönetimini ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyeleri ile Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, 5 Mart 2020 Perşembe günü gerçekleşen Belediye Meclis Toplantısında, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın Suriye İdlib'deki olaylara ilişkin değerlendirmelerinin ardından kamuoyunda oluşan yanlış algıya karşı desteklerini dile getirdi. Başkan Gökhan da konuklarına desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletirken, ziyaretler karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.