Kamu İhale Kanunu Eğitimi Gerçekleştirildi

Kamu İhale Kanunu Eğitimi Gerçekleştirildi

Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Marmara Belediyeler Birliği Yerel Yönetim Akademisinin katkılarıyla düzenlenen "Kamu İhale Kanunu Eğitimi" Belediye Çalışanları Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Çanakkale Belediyesi ve ilçe-belde belediyelerinin personellerinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde başlıca “4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, Genel Hükümler ve Uygulama İlkeleri, İhale Süresi ve Usülleri, İhale Dökümanı Hazırlama, Tekliflerin ve Başvuruların Sunuluş Şekilleri,Tekliflerin Değerlendirme Süreci ve Doğrudan Temin” gibi temel konular işlendi. Eğitim sonunda soru cevap bölümüne geçilerek konular ve güncel sorunlar hakkında merak edilenler dile getirildi. Ardından gerçekleştirilen anket çalışmasıyla eğitimin verimliliği ve yeterliliği hakkındaki genel değerlendirmeler alınarak eğitim programı sonlandırıldı.