Can Dostlarımızın Kısırlaştırma İşlemleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Can Dostlarımızın Kısırlaştırma İşlemleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince kentimizde ve mücavir alanlarımızda yaşayan can dostlarımız için kısırlaştırma işlemleri devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında 2020 yılı ilk iki ayı içerisinde (Ocak ve Şubat) dişi ve erkek olmak üzere 88 kedi ve 43 köpeğin kısırlaştırması gerçekleştirildi.

Uzman ekiplerce alınan kedi ve köpekler kısırlaştırma işlemlerinin ardından gerekli sağlık kontrollerinden geçirilmektedir. Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezimizde 5199 Sayılı Kanun kapsamında gerçekleştirilen tedavilerinin ardından can dostlarımız, alındıkları bölgelere geri bırakılmaktadır.

Kentimizi ve yaşamımızı paylaştığımız can dostlarımızın ihtiyaçları halinde kentlilerimiz, 0286 212 60 08 ve mobil 0552 986 7128 nolu telefonlardan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine ulaşabilirler.