P4C Çocuk Felsefesi Eğitmen Eğitimleri Başladı

P4C Çocuk Felsefesi Eğitmen Eğitimleri Başladı

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen P4C Çocuk Felsefesi Eğitmen Eğitimi’nin ilk kuru tamamlandı. Üç kurdan oluşan eğitimin ilk kuru, 22-23 Şubat 2020 tarihlerinde Çanakkale Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

P4C Çocuk Felsefesi Eğitmen Eğitimi’nin ilk kurunda katılımcılar, P4C uygulamaları ve Felsefe tarihiyle ilgili bilgi sahibi olurken öğrendikleri teorik bilgileri çeşitli hikaye örnekleriyle pratik uygulamaya dökme fırsatını buldu.

Çağdaş bireyler yetiştirmeyi amaçlayarak çocuklarımızın sağlıklı sorgulama, düşünme ve karar verme süreçlerinde etkili olan P4C Çocuk Felsefesi Eğitmen Eğitimleri’nin kalan iki kuru ise nisan ve mayıs aylarında tamamlanacak.

Tamamlanan eğitimlerin ardından katılımcılar, P4C Eğitmen Sertifikası’nı almaya hak kazanacak.