T.C. Çanakkale Belediyesi

ÇOMÜ'de Sıfır Atık Toplantısı Düzenlendi


-
+
ÇOMÜ'de Sıfır Atık Toplantısı Düzenlendi


Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Sıfır Atık Toplantısında, Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü ve ÇAKAB Birlik Müdürü Aysun Kavcar, sıfır atık projesi kapsamında yapılması planlanan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

12.07.2019 Tarih ve 30829 sayılı Sıfır Atık Yönetmeliği kapsamında düzenlenen ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden başkanlığında gerçekleşen Sıfır Atık Toplantısına Çevre Mühendisliği Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Nilgün Ayman Öz, Dr. Öğretim Üyesi Akın Alten, Bilgi İşlem Daire Başkan Vekili Cahit Kurt, İdari Mali İşler Daire Başkanı Bülent Kaya, Yapı İşleri Daire Başkanı Sinan Karabulgu ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Erkan Kıllıoğlu ile SUEZ Çanakkale RR Atık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Metin Suadiyeli ve ekibi katıldı.

Toplantıda Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü ve ÇAKAB Birlik Müdürü Aysun Kavcar, havza bazında yapılan ambalaj atık faaliyetlerinden ile sıfır atık projesi kapsamında yapılması planlanan çalışmalardan söz ederek, bilgi paylaşımında bulundu. SUEZ Çanakkale RR Atık Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Metin Suadiyeli ise Entegre Katı Atık Yönetimi Projesi kapsamında yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Yapılan tüm bilgilendirmeler sonrasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden pilot bölge olarak belirlenen Üniversite yerleşkesinde ortak olarak yapılacak fizibilite çalışmaları neticesinde ihtiyaç tespitlerinin yapılarak projenin hayata geçirilmesi için daha geniş katılımlı toplantı ile bilinçlendirme çalışmalarının sürdürülmesi konusunda görüşlerini bildirdi.