"Tarla Kuşuydu Juliet" Çanakkale'de Sahnelendi

"Tarla Kuşuydu Juliet" Çanakkale'de Sahnelendi

Çanakkale Belediyesi Şubat Ayı Kültür Etkinlikleri kapsamında sahnelenen Tarla Kuşuydu Juliet oyunu, seyirciyle kopmayan iletişimi ve düşmeyen temposuyla kentlilerden büyük alkış aldı.

12 Şubat 2020 Çarşamba günü İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde sahnelenen oyunda, bir zamanların ünlü aşıkları Romeo ve Juliet'in hayat hikayesi bambaşka bir açıdan ele alındı. İntihar etmiş ama ölememiş olarak karşımıza çıkan Romeo ve Juliet, Ephraim Kishon'un kurgusunda, Engin Alkan'ın yönetmenliğinde günlük yaşantı ve çığırından çıkmış bir evliliği sahneye taşıdı.

Oyunun sonunda Belediye Meclis Üyesi Birten Sarıbaş, oyunculara geleneksel Çanakkale seramiklerini takdim ederek başarılı performanslarından dolayı tebrik etti.