Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Turhan Narler ve Yaşar Türe'yi Anma Mesajı

Çanakkale'mizin yetiştirdiği ve ne acı bir tesadüftür ki aynı gün kaybettiğimiz merhum basın duayenlerimiz Turhan Narler ve Yaşar Türe uzun yıllar Çanakkale'nin yerelden yayılan sesi olmuşlar ve yerel basında demokrasinin gelişmesine önemli katkılar sunmuşlardır.

Yıllarca bu kentin nabzını tutarak yerel basında yakaladıkları başarıyı ulusal basına taşımış ve pek çok yeni gazeteci yetiştirip camiaya kazandırmış kentimizin basın çınarları Sayın Turhan Narler ve Sayın Yaşar Türe'yi aramızdan ayrılışlarının 13. yıl dönümlerinde sevgi saygı ve özlem ile anıyorum.

Ülgür GÖKHAN