Çanakkale İli Ödüllü “Kaz Dağları” Resim Yarışması Ödül Töreni

Çanakkale İli Ödüllü “Kaz Dağları” Resim Yarışması Ödül Töreni

6 Ocak 2020 Pazartesi günü Çanakkale Belediyesi Meclis Salonu'ndaki jüri değerlendirmesinin ardından sonuçları açıklanan Çanakkale İli Ödüllü Kaz Dağları Resim Yarışması'nın ödül töreni, 22 Ocak 2020 Çarşamba günü saat 16.00'da Truva Otel'de gerçekleştirilecek.

Törende; Cevatpaşa Ortaokulu'ndan Beste Akı'ya ikincilik ödülü olan dijital çizim ekipmanı, İstek 1915 Ortaokulu öğrencisi Ela Mecit'e üçüncülük ödülü olan tablet, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi Umay Doğan'a ise mini tablet verilecek. Törende ayrıca birincilik ödülünün sahibi Beyza Mirza ve dereceye giren öğrencilerin katılım belgeleri  takdim edilecek. Şartname kriterlerini sağlayan ortaokul öğrencilerinin katılım belgeleri ise adreslerine gönderilecek.

Resim yarışmasında birinci olan Beyza Mirza, ödül olarak önümüzdeki günlerde iki veli/vasisi ile birlikte İngiltere Kraliyet Botanik Bahçesi'ni gezme fırsatı yakalayacak.

Yarışmaya gönderilen ve şartnameye uygun olan resimlerin hepsi, 57. Troia Festivali'nde sergilenecek.