Çocuk Kültür Evi'nde Yazar Hacer Kılcıoğlu İle Söyleşi

Çocuk Kültür Evi'nde Yazar Hacer Kılcıoğlu İle Söyleşi

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, çocukları yazarlar ve farklı disiplinlerden sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor. "Yazar ve Sanatçı Buluşmaları" başlığıyla yürütülen etkinliğin ocak ayı konuğu, yazar Hacer Kılcıoğlu oldu.

8 yaş ve üzeri çocuklarla bir araya gelen Hacer Kılcıoğlu, kendi yazarlık serüvenini ve yazarken kullandığı gözlem yollarını paylaştığı keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Kitaplarından seçtiği öyküleri çocuklara okuyan yazar, soru ve cevaplarla zenginleşen sohbetin ardından, Çanakkale Belediyesi tarafından çocuklara armağan edilen "İzmir'de Üç Çocuktuk", "Aydede Her Yerde", "Dağ Sustu Dağ Konuştu", "Radyo Pencere“ ve "Havaya Bak" kitaplarını imzaladı.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği buluşma, Çocuk Kültür Evi Koordinatörü Evren Aldoğan'ın konuk yazara Çanakkale Belediyesi adına geleneksel Çanakkale seramiği takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.