T.C. Çanakkale Belediyesi

Çanakkale Belediyesi, Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisinde…


-
+
Çanakkale Belediyesi, Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisinde…


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ilgili belediye personeli ile birlikte Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde Ankara'da düzenlenen "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi"ne katıldı. 

ATO Congresium'de 15-16 Ocak 2020 tarihlerinde düzenlenen “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi” etkinliğinde, 2020-2023 Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı açıklanacak. Büyükşehir, İl ve İlçe Belediye Başkanlarının katılımı ile düzenlenen etkinlikte akıllı şehir uygulamalarına ilişkin tecrübeler paylaşılacak. Etkinlikte ayrıca "Akıllı Şehirler Fikir ve Proje Uygulama Yarışması" ödülleri de sahiplerini bulacak.

"Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" etkinliği kapsamında 16 Ocak 2020 Perşembe günü Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, saat 10:30-11:20 arasında düzenlenecek “Akıllı Şehir Yönetişimi ve Kapsayıcılık” isimli panele konuşmacı olarak katılacak. Başkan Gökhan, panelde Çanakkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen akıllı kent uygulamalarına ilişkin bilgilendirmede bulunacak.