T.C. Çanakkale Belediyesi

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger'den Başkan Gökhan'a Ziyaret


-
+
AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger'den Başkan Gökhan'a Ziyaret


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger ile eşi Marilena Georgiadou Berger'i Başkanlık Makamında ağırladı.

Çanakkale Belediyesi ve İspanya'nın Tarragona Belediyesi arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi, Tarragona örneğinden hareketle Akıllı Şehir Platformu'nun hayata geçirilmesi, her iki şehrin ileri düzey akıllı şehir dönüşümünü daha da ileriye taşımak üzere uzun vadeli işbirliği yapılması ve ortak projeler tasarlanması gibi hedeflere sahip olan Geleceğin Akıllı Şehirleri için Ortaklık Projesinin kapanış toplantısı 9 Ocak 2020 Perşembe günü Çanakkale'de gerçekleştirildi.

Toplantı nedeniyle kentte bulunan AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger ve eşi Marilena Georgiadou Berger ise, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret etti. Eşi Hale Gökhan ile birlikte konuklarını ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Başta proje çalışmaları olmak üzere kent, ülke ve dünya gündemine ilişkin karşılıklı sohbetin gerçekleştiği ziyaretin sonunda ise AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger ile Başkan Gökhan, karşılıklı hediye takdiminde bulundu. Başkan Gökhan'ın eşi Hale Gökhan ise, Marilena Georgiadou Berger'e Troia temalı masa örtüsü takdim etti. Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret, Marilena Georgiadou Berger'in gerçekleştiği toplu selfie (özçekim) ile renkli bir şekilde son buldu.