T.C. Çanakkale Belediyesi

Tarragona Heyetinden Başkan Gökhan'a Ziyaret


-
+
Tarragona Heyetinden Başkan Gökhan'a Ziyaret


Geleceğin Akıllı Şehirleri için Ortaklık Projesi toplantısı kapsamında kente gelen Tarragona heyeti, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; Çanakkale Belediyesi'nin hibe faydalanıcısı olarak İspanya Tarragona Belediyesi, Tarragona Akıllı Şehir Platformu ve Türkiye Bilişim Vakfı ile ortaklaşa yürüttüğü Geleceğin Akıllı Şehirleri için Ortaklık Projesi kapsamında kente gelen Tarragona Belediye Başkan Yardımcısı ve Tarragona Akdeniz Akıllı Kent Platformu Genel Müdürü Jordi Fortuny Guinart, Tarragona Belediye Başkan Yardımcısı Herman Pinedo Sánchez, Tarragona Belediyesi Bilgi ve İletişim Teknolojileri Direktörü Josep Budi Vilaltella ile Belediye Üst Düzey Yöneticisi Julio Bondia Mindan'ı makamında ağırladı.

Başkan Gökhan, Tarragona heyetine ziyaretleri için teşekkürlerini sunarken, Tarragona heyeti de Çanakkale'de olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.  Heyet, ziyaret kapsamında Başkan Gökhan'a hediye takdiminde bulunurken, Başkan Gökhan da heyete Troia Mührü ve Troia Antik Kent kazı fotoğraflarının yer aldığı “Bir Zamanlar Troia” kitabını hediye etti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, heyete Çanakkale Belediyesi çalışmaları ve kent hakkında bilgiler verdi.