Yeni Yıla Türk Sanat Müziği İle Merhaba

Yeni Yıla Türk Sanat Müziği İle Merhaba

Çanakkale Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında, Çanakkale Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu “Yeni Yıla Merhaba” konseriyle 24 Aralık 2019 Salı günü ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi'nde kentli ile buluştu.

Çanakkale'de yaşayan müzik tutkunlarından oluşan Sanat Müziği Korosu, Şef Aydın Tekindor'un yönetiminde yeni yıla özel hazırlanan repertuarları ile dinleyenlere keyifli bir akşam sundu.

Konsere katılan konuk sanatçılar; Cengizhan Mutlu (Şair, Söz Yazarı), Duygu Hacıosmanoplu (Şair, Söz Yazarı) ise Çanakkalelilerin beğenisini topladı. Gülay Kütükçüler'in sunumuyla gerçekleşen konsere yoğun ilgi gösteren dinleyiciler, tüm program boyunca şarkılara alkışlar ile eşlik etti.

Belediye aşkanı Ülgür Gökhan, gecenin sonunda Şef Tekindor, sunucu ve konuklara çiçek takdim ederek tebrik etti. Etkinlik, yaklaşan yeni yıl için iyi dilekler ile sona erdi.