Problem Çözme ve Stres Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi

Problem Çözme ve Stres Yönetimi Eğitimi Gerçekleştirildi

Çanakkale Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Marmara Belediyeler Birliği Yerel Yönetim Akademisinin katkılarıyla gerçekleşen " Problem Çözme ve Stres Yönetimi Eğitimi" Belediye Çalışanları Sosyal Tesisi Ercan Adsız Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Belediye personelinin katılımı ile gerçekleştirilen eğitim çalışmasında Prof. Dr. Hüsnü Murat Günaydın, problem tanımlama, çözüm önerileri yaratabilme, kişiler arası anlaşmazlıklar, gruplar arası anlaşmazlıklar, iletişim bozuklukları, iletişimi engelleyen faktörler, iletişim kopukluklarıyla ve anlaşmazlıklarla başa çıkabilme, çatışma kavramı, çatışmayı yönetmek, yeniden çerçeveleme, dil ustalığı kazanma, stres kavramı, stresin çalışma yaşamına etkileri, strese karşı dayanıklılığı artırmak, alışkanlıklar kazanmak, çalışma hayatında karşılaştıkları çatışma, kariyer belirsizliği, aşırı sorumluluk, yoğun iş yükü, iş güvenliği, fiziki mekân gibi stresi tetikleyen faktörlerle mücadeleyi artırmayı amaçlayan konulara ilişkin bilgiler verdi.