Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Çağdaş Düşünce ve Liderlik Topluluğu üyeleri ile Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürü Tugay Kartal’ı makamında ağırladı.

Başkan Gökhan ilk olarak ÇOMÜ Çağdaş Düşünce ve Liderlik Topluluğu üyeleri ile makamında bir araya geldi. Üniversite öğrencileri ile bir süre sohbet eden Başkan Gökhan, topluluk faaliyetleri hakkında bilgi alırken, gençlerin isteklerini dinledi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Başkan Gökhan ardından Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurum Müdürlüğü görevine atanan Tugay Kartal’ı ağırladı. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, Kartal’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret, güncel konulara ilişkin sohbetin ardından son buldu.