“Kirazlı Özelinde Kaz Dağları Raporu” Kabul Edildi

“Kirazlı Özelinde Kaz Dağları Raporu” Kabul Edildi

Çanakkale Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu, 18 Kasım 2019 Pazartesi günü Çanakkale Belediyesi Çalışanları Eğitim Sosyal Tesisleri Ercan Adsız toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay ve kentlilerin katılımı ile gerçekleştirilen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlarken, ardından Çanakkale Kent Konseyi Çevre Meclisi Başkanı Pınar Bilir’in “Kirazlı Özelinde Kazdağları Metalik Madencilik Mücadelesi Raporu”nu okuması ile devam etti.

Bilir’in konuşmasının ardından genel kurula katılanlar rapor hakkındaki soru ve önerilerini sunarken, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da rapora dair değerlendirmelerde bulundu. Konuşmaların ardından genel kurula sunulan rapor oylanarak kabul edildi.