Başkan Gökhan, Konuklarını Ağırladı

Başkan Gökhan, Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 18 Kasım 2019 Pazartesi günü, OPET Ege Bölge Müdürü Emrah Şener, Vakıfbank Truva Şubesi Müdürü Haydar Hüyüktepe ile ÇOMÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mete Tunçoku ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Kenan Kaynaş'ı makamında ağırladı.

İlk olarak OPET Ege Bölge Müdürü Emrah Şener'i ağırlayan Başkan Gökhan, nezaket ziyaretinden dolayı Şener'e teşekkürlerini iletti. Ziyarette güncel konulara ilişkin sohbet gerçekleşti.

Başkan Gökhan ardından, Vakıfbank Truva Şubesi Müdürü Haydar Hüyüktepe'yi de makamında ağırladı. Hüyüktepe'nin nezaket ziyareti, karşılıklı sohbetle son buldu.

ÇOMÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mete Tunçoku ve ÇYDD Şube Başkanı Prof. Dr. Kenan Kaynaş da aynı gün, Başkan Gökhan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Gökhan, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirtirken, ÇOMÜ Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mete Tunçoku, kendi imzasını taşıyan ‘Ertelenen Gelecek' isimli kitabını Başkan Gökhan'a takdim etti. Tunçoku'na teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, kitabın gelirinin ÇYDD bursiyerlerine aktarılacak olmasından da büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu.