T.C. Çanakkale Belediyesi

TroyMUN'da Lise Öğrencileri Buluştu


-
+
TroyMUN'da Lise Öğrencileri Buluştu


Çanakkale Belediyesinin destekleri ile düzenlenen, Çanakkale'nin tek Model Birleşmiş Milletler (MUN) Konferansı olan TroyMUN Konferansları devam ediyor. 

İklim değişikliği teması ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen TroyMUN Konferansları, orta okul öğrencilerinin ardından, 15 Kasım 2019 Cuma günü ÇTSO İbrahim Bodur Konferans Salonunda lise öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlik ile devam etti. ÇTSO İbrahim Bodur Konferans Salonunda düzenlenen açılış programına Belediye Başkan Vekili Deniz Erdem, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz'ün yanı sıra kurum temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Katılımcı öğrencilerin yaptıkları müzik dinletisi ile başlayan etkinlik, açılış konuşmaları ve sinevizyon gösterimleri ile son buldu. 

Gençlerin tartışma kültürünü benimsemeleri, topluluk önünde konuşma deneyimi edinmeleri, ayrıca bireysel ve ekip çalışmalarını deneyimlemeleri amacı ile düzenlenen TroyMUN Konferansları, lise düzeyinde 750 öğrenci ve öğretmenlerinin iklim değişikliği başlığında hazırladıkları sunum ve etkinlikler ile 17 Kasım 2019 tarihine kadar devam edecek.