Çanakkale Belediyesi 8. SOBA Çalıştayı'na Katıldı

Çanakkale Belediyesi 8. SOBA Çalıştayı'na Katıldı

15-16 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleşen 8. Sosyal Belediyeler Ağı (SOBA) Çalıştayına, Çanakkale Belediyesi sosyal medya ekibi de katıldı.

Belediyelerin sosyal medya çalışmalarının ele alındığı, karşılıklı görüş alışverişlerinin gerçekleştiği SOBA Çalıştaylarının 8.’sine Fındıklı ve Borçka Belediyeleri ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin çeşitli belediyelerinin sosyal medya ekiplerinin yer aldığı çalıştaya, Çanakkale Belediyesi sosyal medya ekibi de katılarak deneyimlerini paylaştı.

Sosyal medya ekipleri, Fındıklı ve Borçka Belediyelerini de ziyaret edecekleri çalıştay kapsamında, farklı konu başlıklarında belediyelerin sosyal medya çalışmaları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunacak.