Çocuk Kültür Evi'nde Dünya Çocuk Kitapları Haftası Kapsamında Etkinlikler Düzenleniyor

Çocukları farklı disiplinlerden atölye programları ve renkli etkinliklerle buluşturan Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi "Dünya Çocuk Kitapları Haftası" kapsamında Arıburun İlkokulu ana sınıfı öğrencilerine yönelik masal etkinliği gerçekleştirdi.

Çocuk Kültür Evi'nde gerçekleşen etkinlikte çocuklar, yazar Becky Bloom'un "Kültürlü Kurt"  adlı kitabıyla buluştu. Erken yaşta kitap okuma kültürü ve kitap sevgisi edindirmeyi hedefleyen etkinlikte çocuklar hayal kurma, merak etme, sorgulama, farklı perspektifler edinme, grup içinde kendini ve fikirlerini rahatça ifade edebilme gibi pek çok beceriyi deneyimlediler.  Etkinliğin ardından Çocuk Kültür Evi Kütüphanesi'ni ziyaret eden minik kitap kurtları kütüphanedeki kitapları da inceleme fırsatı buldu.

Arıburun ana sınıfı öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde katıldıkları ve oldukça keyifli geçen etkinlik, çocuklara Çanakkale Belediyesi tarafından hazırlanan kitapların hediye edilmesiyle sona erdi.

Ayrıntılı bilgi için (0286) 217 73 11 Cevat Paşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak No: 26/A