Müzikal Belgesel “Kemal” Çanakkale'de Sahnelendi

Müzikal Belgesel “Kemal” Çanakkale'de Sahnelendi

Çanakkale Belediyesi katkıları ile Çanakkale Çağdaş Eğitim Kooperatifi tarafından düzenlenen Pınar Ayhan'dan Müzikal Belgesel “Kemal”, 12 Kasım 2019 Salı günü ÇOMÜ İÇDAŞ Konferans Salonunda kentliler ile buluştu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 81. yıldönümü nedeni ile düzenlenen tarafından düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Vekili Deniz Erdem, Çanakkale Çağdaş Eğitim Kooperatifi Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Bilge Şimşek ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşam öyküsünden az bilinen kesitleri, doğru bilinen yanlışların sahneye taşındığı müzikalde sanatçı Pınar Ayhan'ın sergilediği performans, izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Gece sonunda Şimşek ve Başkan Vekili Erdem, sergilediği başarılı performans nedeni ile Pınar Ayhan'a çiçek ve seramik takdiminde bulundu.