Yeni Kentsel Gelişim Bölgesinde Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Yeni Kentsel Gelişim Bölgesinde Üstyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi, yeni kentsel gelişim alanlarında altyapı çalışması tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarına devam ediyor.

Kentin gelişimi ve ihtiyaçlarına paralel olarak belirli bir program çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Çanakkale Belediyesi, İsmetpaşa Mahallesi (Eski Mezarlık karşısı) yeni kentsel gelişim bölgesinde çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor.

Bölgede artan nüfusa bağlı olarak gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda, altyapı çalışmalarının yanı sıra yeni ulaşım akslarının düzenlenmesi ve kaldırım düzenlemeleri gibi faaliyetler yürütülüyor. Yeni kentsel gelişim alanında sürdürülen üstyapı çalışmalarının yanı sıra, kent genelinde de gerekli görülen cadde ve sokaklarda üstyapı yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.