Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri Bakım Onarımdan Geçecek

Bebek Bakım ve Emzirme Kabinleri Bakım Onarımdan Geçecek

Çanakkale Belediyesinin sosyal projelerinden biri olan ve yaklaşık üç yıldır kentlilerimize hizmet veren Bebek Bakım ve Emzirme Kabinlerine yönelik periyodik bakım ve onarım çalışması gerçekleştirilecek.

Kordon boyunda Golf Çay Bahçesi önü, Halk Bahçesi'nin Kordonboyu giriş kapısı, Donanma Çay Bahçesi yanı ile Cumhuriyet Meydanı olmak üzere kent merkezinde dört farklı noktada hizmet veren kabinler, anne ve babaların sokağa çıktıklarında, rahat bir şekilde bebeklerinin temel ihtiyaçlarını karşılamaları için hizmet veriyor.

Kabinlerin hizmet kalitesini artırmaya yönelik ise 2 Kasım 2019 tarihi itibariyle bakım onarım çalışması gerçekleştirilecek. Donanma Çay Bahçesi yanında bulunan kabinden başlayacak olan çalışmalar kapsamında kabinler etap etap olmak üzere geçici süreliğine yerlerinden sökülecek olup, bakım ve onarımın ardından yeniden aynı yerlerinde hizmet vermeye devam edecek.