T.C. Çanakkale Belediyesi

Minik Güneş'e Destek Artarak Devam Ediyor


-
+
Minik Güneş'e Destek Artarak Devam Ediyor


Kemik iliği yetmezliği hastalığı nedeni ile adına sosyal medyada kök hücre bağışı kampanyası başlatılan Güneş Uyanık'a destek her geçen gün büyüyerek devam ediyor. 

Minik Güneş'in tedavi olabilmesi amacı ile başlatılan “Güneş'imiz Sen Ol” kampanyasına Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personeli de destek verdi. Çanakkale Belediyesi Balıkhane Binası önüne kurulan Kızılay merkezinde minik Güneş'e destek olmak amacı ile Belediye Başkan Vekili Süleyman Canpolat, Belediye Meclis Üyeleri, belediye personeli ve kentliler bir araya gelerek kan örneği verdi. 

Minik güneş için başlatılan kök hücre bağışı kampanyası hakkında açıklamada bulunan Başkan Vekili Canpolat; “Bugün burada kutsal bir görev için Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Küçük Güneş'imiz için başlatılan kampanyaya biz de destek verdik. Toplumlarda yardımlaşmanın önemi çok büyüktür. Çanakkaleli hemşehrilerimiz de bu kampanyaya büyük destek veriyor. Kampanyaya destek sunan tüm kentlilerimize teşekkür ediyorum. En büyük temennimiz, ışığımız Güneş'in bir an önce sağlığına kavuşması” dedi.