T.C. Çanakkale Belediyesi

Turgut Reis Öğrencilerinin Bilim Fuarı Büyük İlgi Gördü


-
+
Turgut Reis Öğrencilerinin Bilim Fuarı Büyük İlgi Gördü


Turgut Reis Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Türk Denizciliği Temalı" Projelerin sergilendiği Bilim Fuarı 23 Ekim 2019 Çarşamba günü düzenlenen törenle açıldı. 

Turgut Reis Ortaokulu'nda gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, öğretmen, öğrenci ve davetliler katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz'ın konuşmasının ardından kurdele kesimi ile bilim fuarı açılışı gerçekleştirildi. Ardından stantları tek tek gezerek sergilenen projeler ile yakından ilgilenen Başkan Gökhan, öğretmen ve öğretmenlerle de sohbet ederek projeler hakkında bilgi aldı. 

Bilim fuarı hakkında açıklamada bulunan Başkan Gökhan; “Denizlerin kirlenmesine ve canlıları bekleyen tehlikelere yönelik çok çeşitli projeler yapmışlar. Doğanın ve denizlerin birbirlerinden etkilendiğine dair çok güzel  projeler var. Aldıkları eğitimleri projeye dökmüşler. Okulda böyle bir çalışma yapılması çok önemli. Bizde onlara destek olmaya geldik. Çanakkale'nin çocuklarına çevre konusunda güveniyoruz” dedi.