T.C. Çanakkale Belediyesi

Çocuk Kültür Evi Müzisyen Zaretta Urşanova'yı Ağırladı


-
+
Çocuk Kültür Evi Müzisyen Zaretta Urşanova'yı Ağırladı


Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, çocukları yazarlar ve farklı disiplinden sanatçılarla buluşturmaya devam ediyor. Çocuk Kültür Evi'nin kurulduğu ilk yıldan bu yana "Yazar ve Sanatçı Buluşmaları" başlığıyla yürüttüğü etkinliğin yeni dönemde ilk konuğu müzisyen Zaretta Urşanova oldu.

Çocuk Kültür Evi Müzik Atölyesi'nde 8 yaş ve üstü çocuklarla bir araya gelen Urşanova, kendi müzik eğitimi sürecini ve Özbekistan'dan Çanakkale'ye uzanan sanat serüvenini içeren sunumuyla çocukları keyifli bir sanat yolculuğuna çıkardı. Çocuklar büyük ilgiyle takip ettikleri müzikli söyleşide Zaretta Urşanova'nın piyano ve kemanla seslendirdiği eserleri canlı olarak dinleme fırsatı da buldular.

Çocuk Kültür Evi koro eğitmenleri Özgür Bektaş ve Zafer Tural'ın da katkı sunduğu ve çocuklarla birlikte seslendirilen parçalarla zenginleşen etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ve Çocuk Kültür Evi koordinatörü Evren Aldoğan'ın konuk sanatçıya Çanakkale Belediyesi adına geleneksel Çanakkale seramiği takdimiyle sona erdi.

Ayrıntılı Bilgi İçin: (0286) 217 73 11 Cevat Paşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak No: 26/A