Bilgilendirme…

T.C. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Kuzey Deniz Saha Komutanlığı Çanakkale Boğaz Komutanlığından yapılan açıklamaya göre; Çanakkale’nin Bozcaada, Ayvacık, Gökçeada ve Lapseki ilçelerinin kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenecektir.

Bu doğrultuda, 20 Eylül 2019 Bozcaada’nın kurtuluş günü kapsamında TCG Atak gemisi Bozcaada Limanında (10.00-12.00-14.00-18.00 saatlerinde) halkın ziyaretine açık kalacak olup aynı zamanda Çanakkale Boğaz Garnizon Komutanlığı Bandosu tarafından Çamlık Altı Meydanında Bando Konseri verilecektir. 21 Eylül 2019 Ayvacık’ın kurtuluş günü kapsamında da Ayvacık Belediye Binası önünde Bando Konseri gerçekleşecektir. 22 Eylül 2019 Gökçeada’nın kurtuluş günü kapsamında TCG Kılıç isimli gemi Gökçeada Kuzu Limanında halkın ziyaretine açık kalacak olup, 25 Eylül 2019 Lapseki’nin kurtuluş günü kapsamında da Lapseki Şehir İskelesinde gemi ziyareti gerçekleştirilecektir.

Kentlilerimizin bilgisine sunarız.