Çocuk Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü

Çocuk Etkinlikleri Büyük İlgi Gördü

Çanakkale Belediyesi tarafından Eylül ayı kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen çocuk etkinlikleri başladı.

Halk Bahçesi'nde 10 Eylül 2019 Salı günü başlayan çocuk etkinlikleri kapsamında birbirinden farklı ve eğlenceli animasyon gösterileri ile kentli çocuklar keyifli bir gün yaşadı. Palyaço ve sevilen çizgi film karakterleri eşliğinde gerçekleştirilen animasyon ve oyunlara çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Çocuklardan büyük beğeni alan etkinliği ziyaret eden Başkan Gökhan, etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

10-12 Eylül tarihleri arasında Halk Bahçesi'nde saat 16:00-20.00 arasında gerçekleştirilecek olan çocuk etkinliklerine tüm kentlilerimiz davetlidir.