T.C. Çanakkale Belediyesi

İlköğretim Haftası Törenle Kutlandı


-
+
İlköğretim Haftası Törenle Kutlandı


2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Çanakkale'de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İlköğretim Haftası Kutlama programı kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene Vali Yardımcısı Celil Ateşoğlu, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile tören sona erdi.

İlköğretim Haftası Kutlama programı, Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından Cevatpaşa Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikler ile devam etti. Programa Vali Orhan Tavlı, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Levent Kerim Uça, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, protokol üyeleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin ve protokol üyelerinin günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmaların ardından program, çeşitli etkinlikler ve halkoyunları gösterisi ile sona erdi.

Programın ardından okulu gezen Başkan Gökhan ve protokol üyeleri öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelerek başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu.