Belediyespor Satranç Oyuncularından Zafer Turnuvasında Büyük Başarı

Belediyespor Satranç Oyuncularından Zafer Turnuvasında Büyük Başarı

31 Ağustos 2019 Cumartesi ve 1 Eylül 2019 Pazar günleri Satranç Federasyonu Çanakkale İl Temsilciliği tarafından ÇOMÜ ÖSEM tesislerinde “30 Ağustos Zafer Kupası Satranç Turnuvası” düzenlendi.

Açık ve 7-8 yaş olmak üzere 2 farklı kategoride düzenlenen Turnuvaya Çanakkale Belediye Spor satranç sporcuları da katıldı. 5 tur üzerinden oynanan turnuva çetin mücadelelere sahne oldu.

Kıran kırana geçen maçların ardından açık kategoride mücadele eden Belediyespor sporcularından Alguhan Kurular 2.’lik, Salih Oğulcan Çınar 3.’lük kupasını alırken, yine aynı kategoride Zeynep Özkan Bayanlar 2.’si oldu.

7-8 yaş kategorisinde ise, Belediyespor C Takım sporcusu İpek Birce Arslan 3.’lük kupasını ve Bayanlar 1.liğini elde ederken, Ela Özen 4.’lük madalyasını ve Bayanlar 2.’lik madalyasını kazandı.

Turnuvada dereceye giren ve mücadele eden tüm sporcuları kutlarız.