Çardak Tarihi Yağlı Pehlivan Güreşleri Gerçekleştirildi

Çardak Tarihi Yağlı Pehlivan Güreşleri Gerçekleştirildi

Lapseki'ye bağlı Çardak Beldesinde 286'ncısı düzenlenen Tarihi Yağlı Pehlivan Güreşleri, 26 Temmuz 2019 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Tarihi güreş turnuvasına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan başta olmak üzere davetliler ve vatandaşlar katıldı. İlk olarak Milletvekilleri Erkek ve Ceylan ile birlikte meydanı gezen Başkan Gökhan vatandaşları selamlarken, güreşçilere de başarılar diledi. Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, katılımları nedeni ile Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Milletvekilleri Erkek ile Ceylan'a plaket takdiminde bulundu. Tarihi Yağlı Pehlivan Güreşleri, pehlivanların er meydanındaki kıran kırana mücadelesi ile devam etti.