Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Murat Gündüz ile Çanakkale Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetimini makamında ağırladı.

Başkan Gökhan ilk olarak Çanakkale E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü görevine yeni başlayan Murat Gündüz'ü makamında ağırladı. Sohbet ortamında geçen ziyaret sonunda Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Gündüz, Başkan Gökhan'a hükümlüler tarafından yapılan seramik gemi takdiminde bulundu.

Başkan Gökhan ardından Çanakkale Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Yönetimi ile makamında bir araya geldi. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini belirten Başkan Gökhan, dernek yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan başkan Gökhan, yerel basının sorunları üzerine de karşılıklı sohbet etti.